08 September 2009

Hasil idea aku untuk 'renovation' ruang tamu rumah my parents d Penampang, K.K!









Setelah famili aku pindah rumah daripada Sandakan ke Penampang, Kota Kinabalu, Segala idea untuk deco n etc pasal rumah ni diserahkan kpd aku... Apa lagi, dengan tanpa segan silu n berbekalkan budget yg diberikan aku pun membuat segala apa yg minda aku fikirkan maka terhasillah ceiling ngan dinding ini... percaya atau tak, lawa atau tak, smua tu aku buat sendiri guna kakitangan aku! hwa3...






Masa yg aku ada di KK ni aku habiskan dengan menghiasi rumah saja! Ni pon masih byk benda nak buat... so... i gotta continue it now... ( ala2 kami pulak yg nak beraya! hwa3 )





6 comments:

  1. It is beautifulllll...
    theme black & white... fav theme

    ReplyDelete
  2. not bad... caya la tak sabar nak tengok hasil penuh...

    ReplyDelete
  3. yah.. bole tahan lah.. ada value tersendiri..:)

    ReplyDelete
  4. uikss...black n white tu slalu letak kat floor...newayy gud job!!!

    ReplyDelete