26 November 2008

Aku Tidak Sanggup!


EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Kalau aku sungguh ku tak sanggup keja tukang bedah2 mayat ni! Bukan aku takut atau geli tapi mesti aku akan bkata dlm hati ( hmmmmm kesiannya mamat ni mati, muda lagi, kulit bersih, hensem, sayangnyaaaaaa.... kalau x boleh ku rekomen sama kwn2 aku yg kegersangan! ) hwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa3!!!!!!!!! Mcm ni pulak dlm badan kita, nanti aku amik pic mayat pempuan pulak! ( harap2 kat bwh payudara tu xda implan silikon! ) opsttt!!!!



6 comments:

  1. errr....
    sgt tkut tgk pic itu..
    r u studying in medic?

    ReplyDelete
  2. subhanallah!!!!
    ni bukan tahap sangat takut!!!
    Ni suda tahap kena ragut!!Ragut selera makan aku oiiiiiii!!!hwa3.....

    btw aku mau tanya ni...

    Siapa nama mayat ni???ko tau??

    ehehe.

    ReplyDelete
  3. astagfirullah...
    si angel mau berkenalan sama mayat ni?
    namanya si mr.bahan bin kajian!
    hwa3

    ReplyDelete
  4. omg em scared..takot giler tgk mamt ne...

    ReplyDelete
  5. klw bg medical student,mmg biase je.lgpun mmg bdak laki tu muda lagi sbb internal organs die nmpak bersih.tapi,hanya Allah je tw sbb die mati.Lagi satu,i dont think alanzo is amedical student sbb die byk free tym jln2 sini sne,btol tak tommy...?

    ReplyDelete