06 February 2009

PGL ISTANA BUDAYA...

Pada 4hb tu aku telah diajak oleh sahabat baik ke IB utk tgk teater Puteri Gunung Ledang... Dia ni dj KLFM... sah2 tiket free so aku mana tolak rezeki... smoga bertambah rezeki ko dj Andy! hwa3... Ni first time aku tgk teater live! Wah memang best! Para pelakon mantap ( walaupun badan hero lelakinya si Hughes dah naik ), teater kali ni menyelitkan unsur2 silap mata, magik, org tu kejap ada kejap takda dah mcm biskut chipsmore, pastu kejap ada kat kiri tetiba ada kat kanan dah mcm tipu kiri tipu kanan! Bestlah! Masalahnya sound system dia kureng! Si tiara ngah nyanyi2 balik2 putus2! Apa pon, thanks to dj Andy ya ( boleh pulak dia tetido time PGL 3 jam ni! Rupanya dia dah pernah tgk dulu! ceh...)! Konsert Rihanna ni pulak ada org nak sponsor aku! Tapi aku tak boleh pergi... Ni aku curi2 rakam...
video

4 comments: