02 February 2009

SABTU HAPPY AHAD SEDIH...

Pada hari Sabtu lepas aku bsama Radit ke Hulu Langat untuk mandi-manda ke air terjun Sungai Gabai! Mula2 kami ke Sungai Congkak tapi takda air terjun lah area tu walaupun happening! So kami lepak kejap je kat Sungai Congkak tu utk makan KFC yg kami tapau dari KFC Taman Desa dekat umah! Hwa3! SUNGAI CONGKAK... Lepas makan kami pon blah ke Sungai Gabai! Wow tempat ni memang happening gilak! Kalau nak cuci mata tu memang puas sepuas alam sampai meluat! Setibanya kami di sini, kami menaiki anak tangga yg begitu banyak sampai semput skali skala! Tapi sampai atas je penat lelah pon blah! Kawasan dan permandangan semulajadi kawasan ni memang best! Air terjun dia pon cantik n tinggi2 betingkat-tingkat! Yang ni pulak rakaman khas buat si Radit! Dia ingat aku amik pic tapi rupanya merakam puloq! Kwang3! Apa pun, thanks to you Radit, what a beautiful day!
video


Berita menyedihkan pulak ialah hari Ahad my mum sms bgtau anjing kesayangan yg panjang bulu dah mati kena patuk ular! Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa terus aku xda mood! Aku sayang sgt anjing ni yg bernama Stacie! Walaupun dia hanya binatang, dia lebih kenal n sayang aku tau! =(

No comments:

Post a Comment